Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα “Δερματικές βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία”

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην ενορία μας την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, το απόγευμα, η ομιλία με την καθηγήτρια Δερματολογίας του Παν/κου Νοσοκομείου Λάρισας κ. Ευτέρπη Ζαφειρίου, με θέμα “Δερματικές βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία”.
Στόχος της ομιλίας της καθηγήτριας κ. Ζαφειρίου ήταν η πληροφόρηση του κοινού και ιδιαίτερα του αγροτικού πληθυσμού για τις διάφορες μορφές Καρκίνου του Δέρματος και του Μελανώματος και για την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Το 95 % όλων των μορφών του καρκίνου του δέρματος είναι ιατές αρκεί να γίνει έγκαιρη διάγνωση. Επισήμανε την τακτική παρακολούθηση των σπίλων και την επίσκεψη στον ειδικό για τα θέματα του δέρματος.
Η κ. Ζφειρίου υπενθύμισε και την “ Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος” που πραγματοποιείτε σε όλη την χώρα αφιερωμένη στην πρόληψη και δωρεάν εξέταση του κοινού τόσο σε ιδιωτικά ιατρεία όσο και στα νοσοκομειακά ιδρύματα. Ραντεβού όλοι μας για μια δωρεάν εξέταση η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 8 έως 12 Μαΐου.